Resor John of God

Reseinformation, datum och priserÅk med på våra resor John of God i Brasilien och möt människor från världens alla hörn på hans center Casa de Dom Inacio. John of God heter egentligen Joao Texiera de Faria och är sannolikt en av världens mest kända healers.

I mer än 50 år har John of God varit verksam som healer på Casa de Dom Inacio. Hit kommer människor från hela världen och hans arbete har beskrivits i böcker, filmer och i tv-reportage, bland annat av Oprah Winfrey.  Tv-bolag står i kö för att få tillstånd att filma och berätta om John of God, lockade av de otaliga vittnesmålen om och av människor som säger sig ha botats från sjukdomstillstånd som betraktats som mer eller mindre obotliga. Hundratals personer åker varje år till Abadiania från Sverige och Skandinavien för att uppleva det som händer på den spiritistiska kliniken Casa de Dom Inacio. Det kostar ingenting att delta i aktiviteterna på Casa de Dom Inácio. João finns där, varje onsdag till fredag, för fattiga och rika, andliga sökare och nyfikna skeptiker likväl som för både friska och sjuka. Alla är välkomna och alla behandlas lika. Casa de Dom Inacio är öppet alla veckodagar och erbjuder vackra fridfulla miljöer tillsammans med människor från hela världen som åkt dit för att uppleva helande energier.

För den som tror behövs inga bevis, för den som inte tror är inga bevis tillräckliga

Allt du behöver ingår – vi erbjuder fasta priser och all inclusive på våra resor John of God i Brasilien!

Våra resor John of God i Brasilien, får toppbetyg av resenärerna. Små grupper, engagerade guider och bra hotell ger glada kunder och många skratt under vistelsen.
Hos oss ingår allt du behöver i form av guide, välsignat vatten, kristallbehandling, transfer till och från Brasilia och taxi efter andliga operationer samt till soppkök och vattenfall. Innan vi åker hem gör vi dessutom en rundtur i Brasilia där vi besöker den fantastiska underjordiska katedralen, den blå kyrkan Dom Busco och Temple of Good will.

Kapellet med den sorte Madonne - Hotel AmazonasSøde medarbejdere på Hotel Amazonas i Abadiânia

Vi bor på den lilla pousadan Hotel Amazonas. Hotellet ligger 100 meter från Casa de Dom Inacio, vilket gör att det är enkelt att nyttja Casans område.
Vi bor i enkelrum med dusch och toalett. Vi äter i den vackra trädgården och alla måltider serveras som buffe med rikligt med frukt och grönt. I trädgården finns ett litet kapell med den svarta Madonnan. På pousadan finns också en liten swimmingpool där du kan svalka dig. Från hotellterassen kan du njuta av den vackra utsikten och soluppgången över dalen.

Pool (2) på Hotel Amazonas i Abadiânia