Resenärer berättar om healing hos John of God

Reseinformation, datum och priser

Inger Nordell John of God

Inger Nordell, Karlstad

Två underbara veckor i Abadiania med tyst grupp och fin support från våra ledare gör att jag är oerhört tacksam för vistelsen. John of God och entiteterna gjorde ett fint jobb med oss! Flera av mina problem försvann också.

1. Min onda rygg och nacke blev bra och är det fortfarande. Jag glömde t.o.m kvar mitt ryggbälte på hotellrummet när jag åkte hem!
2. Mitt eksem försvann, trots att jag inte skrev det på någon lapp.
3. Mina blödande tarmar läkte ett par dagar före avresan. Jag hade verkligen bett mycket om det före avresan.
4. Mitt skelande vänsteröga blev mycket rakare utan att jag specifikt bett om just det. Jag tyckte också att mitt problem med makula-degeneration blev aningen bättre efter operationen. Jag kände hur det ”krafsade” inne i ögat under operationen.

Flera andra saker kan jag inte rent fysiskt bekräfta eftersom de var av andligt slag. Är inte detta fantastiskt? Jag är så tacksam! Häromdagen kände jag mig riktigt låg och skulle träffa flera av mina väninnor, men de tyckte jag såg lika strålande ut som när jag kommer från Indien. Det värmde verkligen och jag kunde släppa det som hade varit svårt. Jag fick tillbaka en närvaro som varit borta ett tag.

Efter min första operation hade jag flera mycket tydliga drömmar, en av dem kunde jag kolla och den visade sig vara sann. Efter andra operationen fick jag en massa inspiration till förändringar och rensningar här hemma. Så jag är i full gång, men utan att stressa för mycket. Det är väl så att jag blev rensad och renad där i vattenfallet och då måste rensningen även fortsätta i det yttre. Underbart! Apropå vattenfallet, så har jag mycket länge haft en önskan att få gå in i ett vattenfall och nu infriades det. Vilken kraft det var i vattnet!

Inger Nordell, Karlstad

Marina Aspholme John of God

Marina Aspholme, Luleå

I november 2011 åkte jag till Abadiania för första gången! En nyfikenhet på John of God och helandet  i Brasilien var  någonting som legat i bakhuvudet under många år!

Jag kom mig inte för att läsa de böcker som fanns, men när jag kollade på John of God-filmen med en väninna som varit där i februari, då bestämde jag mig direkt. Det kändes så ”nära” och på något sätt helt rätt. Jag visste att det var meningen att jag skulle åka!

Jag kände tydligt av att de “jobbade” med mig redan innan resedatumet. Och när vi väl var på plats blev jag helt knockad av de starka energierna. Jag var snurrig och yr i princip under hela vistelsen och starkt påverkad! Fick två andliga operationer som klubbade mig totalt! Efter första operationen sov och åt jag om vartannat i 48 tim och var inte ”fit for fight” efter ett dygn, som brukar vara ordinationen. Jag behövde mer tid än så.

Under hela vistelsen ”jobbade” entiteterna intensivt med mig! Och jag tog det väldigt lugnt och lyssnade på kroppens signaler. Kristallbaden och vattenfallet påverkade mig också väldigt starkt! Det har inte gått så lång tid sedan jag kom hem, men under återhämtningsperioden har jag haft mer energi än någonsin och samtidigt varit väldigt omtöcknad på något sätt. Det starkaste, som jag känner har hänt nu, är att jag har ett mycket bättre ”beskydd”.

Jag har alltid haft svårt att kunna hantera energier, både mina egna och andras. Men nu känns det mer naturligt och jag behöver inte ägna timme efter timme av min lediga tid till att sortera vad som är mitt och vad som är andras. Det är en enorm befrielse i bara detta! Känner mig även starkare fysiskt, om än väldigt trött på samma gång. Min väldigt höga förbränning, som jag bland annat bad om hjälp med, har även den lugnat ner sig lite. Tror dock att jag behöver mer tid för att landa i allt. Jag känner mig så priviligerad som fått vara med om detta och jag drömmer om att resa tillbaka till Abadiania inom en snar framtid!

Marina Aspholme, Luleå

Bodil Bressler John of God

Bodil Bressler, Älvsjö

Januari 2010 reste jag till John of God i Brasilien första gången och bad bland annat om hjälp med värken i min kropp. Samma dag fick jag en andlig operation som kändes mycket starkt känslomässigt.

Efter en operation blir man ordinerad minst 24 timmars vila så jag vilade, slumrade, sov och lämnade bara mitt rum för att gå och äta. När de 24 timmarna gått kändes det först skönt att få lämna rummet. Vad jag inte var beredd på var att jag skulle känna mig så svag som jag gjorde. Det kändes som jag legat i feber i flera dagar. Jag var svag, darrig, orkeslös och låg mest i en hängmatta resten av dagen. Då förstod jag att det verkligen hade hänt något i kroppen och att jag hade gått igenom en operation.

Jag fick även ett kristallbad och under behandlingen kände jag en intensiv smärta på den del av vänstra sidan på kroppen som jag brukade ha ont i. Fantastiskt att jag kunde känna effekten direkt! Några dagar efter operationen vaknade jag vid halvfem-tiden på morgonen. Jag vet inte vad som väckte mig men jag kände tydligt vibrationer/svängningar inne i kroppens vänstra sida. Jag har aldrig känt något liknande. Det var som om vänstra sidan av kroppen försökte komma i balans med högra sidan. Jag låg helt förstummad och bara kände svängningarna inne i kroppen. Morgonen därpå hände samma sak men då var svängningarna lite svagare.

Min läkare hade länge sagt att det vore bra om jag försökte trappa ner på mina värktabletter och jag hade försökt göra det många gånger men inte lyckats på grund av värk. Så sent som ett par veckor innan min resa försökte jag igen utan att lyckas. De säger på Casan att man ska fortsätta att ta de tabletter som man ordinerats av läkare men några dagar före hemresan slutade jag ta värktabletterna som jag då tagit i nästan sex år.  Innan jag åkte hem så frågade jag John of God om jag skulle komma tillbaka och fick ett tydligt svar: Två gånger! Jag ser verkligen fram emot nästa resa!

Bodil Bressler, Älvsjö

Karin Åsblom john of god

Karin Åsblom, Norberg

Jag har alltid varit nyfiken och eftersom jag själv håller på med healing var det spännande att åka iväg till John of God.

Beslutet att jag åka till Brasilien tog jag egentligen för många år sedan när jag såg en film om ”mirakelmannen” Joao. Och när de så till sist blev dags var mina förväntningar jättehöga. Samtidigt var jag skeptisk och rädd för att mötet med John of God skulle falla platt.

Men upplevelsen översteg alla mina förväntningar. Energierna i Abadiania var mycket starkare än jag trodde. Jag har varit i Indien och på många andra platser och kan säga att det här var något helt annorlunda.

Jag bad om hjälp för värken i mina axlar och andra besvär och fick tre andliga operationer. Jag kände tydligt av operationerna rent fysiskt. Det första dygnet efter varje operation var en prövning, men det var värt sitt pris. Trots att det bara gått några månader sedan jag kom hem så känner jag redan tydligt att jag blivit mycket starkare fysiskt.

Resan till Brasilien kommer att bli ett kapitel i den bok som jag just nu skriver om andlighet. Och jag vet redan nu att jag kommer att åka dit igen.

Karin Åsblom , Norberg

Mariana Nagy Weforyou

Mariana Nagy, Lilla Edet

Jag tänkte att nu kommer jag att dö, mitt liv är slut. Men redan till lunch den dagen hade något hänt. Jag brukade alltid behöva nitrotabletter efter maten, men den dagen glömde jag helt bort det. Och det fanns heller inget behov av dem.

Det var så enkelt att jag hade svårt att tro på att det kunde vara sant. Under ett och ett halvt år bar jag därför alltid med mig min hjärtmedicin, men nu har jag lagt bort den helt.

Jag har fått livet tillbaka och kan röra mig fritt igen. Det spelar ingen roll om jag anstränger mig, hjärtat fungerar precis som det ska.

Mariana Nagy, Lilla Edet

 

 

 

 

Inez Abrahamzon

Inez Abrahamzon, Latikberg

Det var i oktober 2008 som jag kom till John of God och Abadiania första gången. Jag hade egentligen inga större förväntningar för egen del, utan följde med en väninna som var allvarligt sjuk.

Visserligen hade jag själv problem med hormoner och reumatism, men det kändes som småpotatis i sammanhanget, men  jag bad om hjälp med det och för min andliga utveckling.

Torsdag förmiddag fick jag en så kallad andlig operation. Jag kände mig väldigt pigg efteråt men hade läst att jag trots det skulle försöka sova. Det var svårt och redan till lunch var jag uppe och åt i hotellrestaurangen. Men sen small det till. Jag sov som en stock och gick bara upp för att gå på toan.

Sent på kvällen när jag tittade i toaspegeln fick jag se något väldigt märkligt. Två röda streck, som gjorda av en tuschpenna, rakt över sköldkörteln. Jag försökte ta en bild på dem med min egen kamera, men lyckades inte riktigt få till skärpan. Trots allt var det tur att jag tog den bilden. För den gör att jag faktiskt har bevis på att märkliga saker händer på Casan och att entiteterna vet vad de ska göra

Inez Abrahamzon, Latikberg