Om Susanne Brøgger, Danmark

Susanne Brøgger Danmark

Susanne Brøgger, Weforyou Danmark

En helt vanlig familj, en helt vanlig karriär, underbara barn och sedan helt plötsligt blir livet helt annorlunda. Hur tacklar man det? Vad har man för verktyg när livet förändras oväntat på det ena eller andra sättet? Inga – men som tur är har man goda vänner som kan guida en vidare i rätt riktning.

Min resa i min egen inre utveckling startade för fyra år sedan, och när man väl har börjat, så vill man fortsätta. Jag reste till Abadiania i februari 2010 och blev helt förtrollad av den kärlek som platsen har, och det stora inflytande den har på alla som besöker den – oavsett om du söker fysiskt eller andligt helande eller utveckling. Det är därför ett stort nöje att få möjlighet att hjälpa andra människor att få uppleva detta genom att vara guide för resorna till John of God.

Efter att ha träffat Inez, Mariana och Ulla, som grundade reseföretaget Weforyou, ville jag arbeta med dem här i Danmark, och jag är nu representant för Weforyou i Danmark.

I vanliga fall har jag ett mycket spännande jobb som projektledare för ”Håll Danmark rent”, där vi arbetar med att ändra danskarnas beteende kring återvinning av sopor. 70% av oss tycker inte att det är rätt att kasta sopor utan att återvinna dem, men de flesta av oss gör det då och då i alla fall. Detta vill ”Håll Danmark rent” ändra på genom att arbeta med ansvar, glädje och öppenhet.