Om Marianne Knudsen, Danmark

Marianne Knudsen Danmark

Marianne Knudsen, Weforyou Danmark

Livet är märkligt – och jag känner att jag har varit i många av dess hörn. Jag har varit utsatt för svåra sjukdomar, något som inte bara har varit av ondo – utan även en källa till inre utveckling. I maj åkte jag iväg på ”mitt livs resa” till John of God i det energirika Abadiânia. Jag önskar att alla skulle få möjlighet att uppleva platsens tystnad, eftertanke, frid, healing och kärlek. Och jag är tacksam – som guide – för att kunna få hjälpa andra på deras livs resa till John of God – med det jag har i bagaget, min medfödda servicegen och min tilltro till en ”högre mening” – som en resurs.
Marianne Knudsen

Resenärer som får Marianne som guide kommer att vara i mycket goda händer. Hennes egna erfarenheter hos John of God har gett henne en stor förståelse för hur hon som guide stödjer den process som våra gäster genomgår. Marianne är också otroligt praktisk och har stor resvana. Hon har rest runt i hela världen och bodde under några år i Japan.
Susanne Brøgger