Om Mandy de Jong

Jag är en holländsk kvinna som bor i Sverige sedan 2002. Min man, två döttrar, katterna och jag bor på landet och driver ett företag inom besöksnäringen. Både jag och min man jobbar också inom primärvården som sjukskötare/sjuksköterska.

Mandy de Jong

Mandy de Jong

Ulla Alvarsdotter och jag känner varandra sedan ett par år och vi har byggt upp en förtroenderik vänskap. Under åren som gått har jag förstått att resorna till Brasilien påverkar starkt och att det också behövs tid efteråt för att återställa sig. Mer än så visste jag inte om helandet i Brasilien. Jag hade vid den tiden mycket besvär med ischiasliknande smärtor i vänster ben efter ett diskbråck och en operation. Ulla tyckte att jag någon gång kunde pröva att resa till Brasilien, men för mig kändes det nästan omöjligt. Ekonomiskt och praktiskt var det heller inte möjligt med  små barn hemma och en man som arbetade skift. Jag var dessutom inte riktig övertygad om att det fanns hopp för mig. Smärtan hade fått grepp om mig.

Men Ulla sa ”om du verkligen vill, då finns det lösningar”. Och det var sant. Så fort jag bestämde mig på riktig, började allting falla på plats. Det sägs att entiteterna börjar ”jobba” med oss direkt när vi tar beslut om att resa och jag kan bekräfta att det är så.

Min första resa till Abadiânia var i januari 2011 med 7 andra kvinnor. Jag älskade solens värme, fåglarna som kvittrade och hotellet var fint. Gud, jag kände mig så hemma. Speciellt efter besöket på Casan och efter min första träff med John of God. Det kändes som ren kärlek, ingenting annat.

Jag ville naturligtvis bli av med mina krämpor men bad också om energiförhöjning. Det skulle ge både styrka till läkningsprocessen och att göra mig själv till ett starkare ljus i min omgivning.

Hemma använder jag mig av healing, både på plats och på distans. Jag är utbildad klangmassör och ger ”soundhealing” med Tibetanska skålar.

Jag har numera  förmånen att få vara guide på Casan för Weforyou. Det är jag mycket tacksam för. Någon gång när jag varit trött på mitt arbete inom vården har jag sagt till mig själv: ”Jag vill bli anställd av Gud” … Det känns nästan som det blivit verklighet? Yes!

Vi ses på nästa resa!

Mandy de Jong