Om John of God

Reseinformation, datum och priserJohn of God, som egentligen heter João Texiera de Faria, finns på Casa de Dom Inacio varje onsdag till fredag. Till hans healingcenter kommer andliga sökare, nyfikna skeptiker och personer som har problem med sin hälsa. John of God är en världsberömd healer och hans arbete följs i hela världen. På Casa de Dom Inácio behandlas i första hand själen, eftersom entiteterna som verkar genom John of God menar att det är grunden för alla andra läkningsprocesser.

Jag helar ingen, den som helar är Gud

john of god brasilien

Healingresor till John of God i Brasilien
Må bra! Åk med till John of God som helat människor från hela världen i över 50 år. Healingresan som ger vila, insikter och näring till kropp och själ.

John of God – Joao de Deus

Namnet John of God, är en översättning på hans brasilianska smeknamn, João de Deus. John of God, växte upp under enkla förhållanden i centrala Brasilien. Hans mor var en hårt arbetande hemmafru och hans far var skräddare. Joao var yngst av fem bröder och en syster. Vid sex års ålder började han hjälpa till som tillskärare. Efter två års skolgång tvingade fattigdomen honom att sluta skolan och börja arbeta heltid.

Vid nio års ålder uppmärksammades John of Gods förmågor för första gången då han förutspådde en förödande storm. Som 16-åring mötte han Rita av Cascia, ett katolskt helgon, som sa åt honom att gå till Kristus Förlossarens spiritistiska center. När han kom dit var han trött och utsvulten och tappade medvetandet. När han vaknade upp, flera timmar senare, hade femtio personer blivit helade. Han hade då spontant inkorporerat entiteten kung Salomon och på det spiritistiska centret var de hänförda över hans förmåga.

John of God förstod inte alls uppståndelsen och hävdade envist att han bara svimmat men på centret förstod de att det här handlade om kanalisering av andliga mästare, så kallade entiteter. På centret började de därför ge honom andlig undervisning och vägledning under flera månader. Medium João, som han därefter kallades, fick på så vis kallelsen att ägna sitt liv åt att ge healing åt andra. Och det har han också gjort. John of God arbetade dessutom under många år som skräddare, brunnsgrävare och murare.

Mer information om João Teixeira de Faria också känd som João de Deus eller John of God, hittar du på denna engelska sida på wikipedia.

Förföljd av etablissemanget
Under de första åren som medium förföljdes han ofta av representanter från de medicinska och religiösa etablissemangen. Men John of God fortsatte i tysthet att arbeta andligt vid sidan av sitt arbete som skräddare. Efter att framgångsrikt opererat en militärläkare blev han arméns skyddsling i fler år. John of God säger dock själv: ”Jag helar ingen, det är Gud som helar.”

Oprah intervjuar Wayne Dyer efter hans möte med John of God – del 1

Oprah intervjuar Wayne Dyer efter hans möte med John of God – del 2

Längre Intervju med Wayne Dyer