Om Agneta Leisjö

Agneta Leisjo

Agneta framför tavlan av Ignatius av Loyola, en av entiteteterna på Casan.

Jag har i grunden en utbildning som undersköterska och massageterapeut. I dags läget jobbar jag inom hemtjänsten och med alternativa behandlingsmetoder.
Efter en healingutbildning blev jag mer öppen för intryck och energier och mer intresserad av andlighet. Detta ledde mig till Brasilien och en man som kallas John of God.

Min vänina Mariana Nagy, en av grundarna till Weforyou, berättade för mig om John of God och hans fantastiska healingcenter i Brasilien. Det går inte att beskriva med ord vad man upplever där, man måste vara där och uppleva allting själv, säger Mariana. Jag blev väldigt nyfiken förstås och redan ett halvår senare gjorde jag min första resa till John of God. Denna resa blev början till en stark önskan att få var där fler tillfällen och uppleva dessa fantastiska energier och arbete som han tillsammans med entiteterna utträttar. Jag har själv fått uppleva dom helande energierna och fått hjälp med min tarm, som knappt tålde någon mat. I dags läget fungerar den mycket bättre.

Jag har precis kommit hem från en ytterligare resa. Innan jag åkte hade läkarna konstaterat en stor cysta på ena äggstocken. Den var så pass stor att dom skulle göra ett rejält buksnitt. Jag åkte på min resa som bestämt och skulle inställa mig på operation veckan efter jag kommit hem.
Jag fick healing av entiteterna och även örter för att få cystan att minska.

När jag träffar läkaren inför operationen och hon mäter cystan på nytt då har den minskat radikalt. Hon bestämmer sig då för att jag kan få ett litet snitt i stället ett s.k. bikinisnitt. Operationen blev inte lika stor som tänkt och jag är jätte tacksam för den hjälp jag fick på Casan. Eftersom jag är så tacksam för den hjälp jag har fått, så vill jag som guide hjälpa andra att få tillgång till dom helande energierna på Casan.

Se Agnetas egen hemsida här