Healing och behandlingar hos John of God

Reseinformation, datum och priserAndliga operationer
Under din vistelse på Casan kan du bli ordinerad en andlig operation. Den utförs i så fall i operationsrummet/blessing room på för- eller eftermiddagarna under onsdag till fredag. Under operationen ska du blunda och hålla din högra hand på hjärtat eller, om det går,  på den plats där du vill ha hjälp. Efter operationen gäller vila i 24 timmar.

Särskilda restriktioner gäller efter operationerna. Guiden informerar dig på plats om vad som gäller.

johnofgod-meditationMeditationer i meditationsrummet/Current room
Meditationerna som du leds genom när du sitter i Current anses vara starka behandlingar där entiteterna arbetar på djupet med dina energifält och blockeringar. Den första sessionen du kommer tillbaka till Casan efter operation och 24 timmars vila rekommenderas du att sitta i Current room för efterbehandling och balansering.

Örter
Örtpreparaten som du blir ordinerade på casan är gjord av passionsblommans blommor och blad. Preparatet är aningen blodförtunnande. Den medicinska effekten jämförs med en kopp örtte. Kraften sägs ligga i den energi som entiteterna tillför och anpassar precis efter vad du behöver. Det är mycket vanligt att du ordineras örter i samband med att du får en andlig operation.

Välsignat vatten
Under tiden du är i Abadiania ska du försöka dricka minst 1.5 liter per dag av det välsignade vattnet. Det är välsignat av entiteterna och John of God och sägs stärka din behandling och din process. Vattnet kostar inte mer än vanligt vatten i butik.

Kristallbad-john-of-godKristallbädd/kristallbad
Det här är en ljusbehandling som du både kan  bli ordinerad eller välja att köpa själv. Varje behandling pågår ca 20 minuter och  belyser dina chakran med sju olika färger. Du vilar på en säng under tiden och har kläderna på. Kristallbehandlingen sägs vara renande, balanserande och stärkande.

Massage
Du kan bli rekommenderat av entiterna via  John of God att ta massagebehandlingar. Det finns några massörer i Abadiania som är godkända av entiteterna, anlita i så fall någon dem. Du kan givetvis också bestämma själv att du vill ha massage. Om du fått en andlig operation är det dock viktigt att du väntar i minst 48 timmar innan du tar massage.

Vattenfallet
För att gå ner till Vattenfallet behöver du få tillstånd från entiteterna. Våra guider ber alltid om det för gruppen räkning. Män och kvinnor går var för sig, men aldrig ensamma. I heliga vattenfallet sägs entiteterna arbeta med dig energimässigt. Guiden kommer att gå igenom de regler som gäller och hjälpa dig på plats. Vattenfallet ses som en mycket helig plats och där råder bland annat förbud mot fotografering.